Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

Maatschappelijk betrokken!

Karo-art, Tesca-art en Tescabehang zetten zich in om naast onze commerciële activiteiten, van de wereld een betere en veiligere plaats te maken. In ons geval doen wij dit o.a.om Prof.Dr. C.U. Blank van het Anthony van Leeuwenhoek Ziekenhuis financieel te steunen in zijn onderzoek naar uitgezaaid melanoom. In de volksmond beter bekend als huidkanker. Dit houdt dus ook heel concreet in dat u met elke aankoop het werk van dr. Blank ondersteunt met een financiële gift. Bij aankoop van 1 van onze producten ondersteunt u dus zijn onderzoek.

Prof.Dr. C.U. Blank werkt sinds 2007 in het Anthony van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Daarvoor was hij arts en onderzoeker in Duitsland en Amerika. Prof.Dr. C.U. Blank is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met uitgezaaid melanoom. "Ik denk dat het immuunsysteem ons sterkste wapen tegen kanker kan zijn. Daarom houd ik mij bezig met onderzoek op dit gebied. Hierbij kijken we of we het immuunsysteem kunnen aanleren kankercellen te herkennen en doden. Met deze immuuntherapieën en doelgerichte therapieën kunnen wij patiënten helpen en soms zelfs genezen. Ik zet me ervoor in dat zoveel mogelijk patiënten voordeel hebben van deze veelbelovende therapieën."  Aldus Prof.Dr. C.U.Blank.

Wij hebben Prof.Dr. C.U. Blank leren kennen als een bevlogen mens die niet alleen als onderzoeker wereldwijd zeer goed staat aangeschreven maar die ook als arts zeer dicht bij zijn patiënten staat. Voor velen een held, voor ons niet alleen held maar zeer zeker ook een goed mens die wij heel erg graag willen ondersteunen in zijn onderzoek.  

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »