Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.  Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De canvas schilderijen uit onze eigen collectie (Exclusieve Karo-art collectie) worden altijd binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd.

Bij bestellingen hoger dan € 79,00 zijn er in het geheel geen verzend- en handlingskosten. Indien er bij meerdere aangekochte producten een retour volgt en de overgebleven bestelling is < € 79,00 worden de verzendkosten alsnog verrekend.

voorbeeld: U koop 2 artikelen. artikel 1 is € 50,00 en artikel 2 is € 60,00. Dit maakt een totaal van € 110,00 dus er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. U retourneert vervolgens artikel 2 en er blijft dus een aankoop van € 50,00 over. Op het moment dat wij product 2 retour hebben ontvangen krijgt u dus € 50,00 minus € 5,95 is € 44,05 op uw rekening bijgeschreven.

Bij bestellingen van € 79,00 en lager rekenen wij € 5,95 verzend- en handlingskosten. 

 

Het bovenstaande geldt voor verzending naar Nederland, België en Duitsland.Levering verloopt via de pakketbezorging van PostNl,DPD en/of UPS.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »