Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

Karo-art Cadeaubon. Klik op de bon en bepaal daarna de waarde.

Op Karo-art.nl vindt u altijd een leuk en origineel cadeau voor iedereen en voor iedere gelegenheid. Dat is natuurlijk het mooie en ook het leuke aan het geven van cadeaubonnen. U kunt natuurlijk wel een mooi cadeau voor iemand kopen maar met een Karo-art cadeaubon laat u dit helemaal aan de ontvanger over. Met een Karo-art cadeaubon is echt iedereen blij! Het geven van het 'verkeerde cadeau' behoort daarmee voorgoed tot de verleden tijd. Ook hoeft u de deur niet meer uit om een passend cadeau te kopen. Een Karo-art cadeaubon bestelt u nu eenvoudig en snel in de webshop van Karo-art.nl.  Wij hebben bonnen van € 25,00, € 50,00, € 75,00 en € 100,00.  En op uw verzoek kunnen wij zelfs een cadeaubon "op maat" voor u maken. 

Wij bij Karo-art gaan voor de makkelijke weg. Geen fysieke bonnen, geen kaarten met onduidelijke codes, niet wachten tot er een enveloppe in de bus valt. Onze bon krijgt u direct in uw mailbox. Hier staat al de kortingscode op die men kan gebruiken tijdens het bestellen. Het enige dat u nog hoeft te doen is de bon uitprinten. 

En hoe lang is een Karo-art cadeaubon geldig? Op onze cadeaubon zit geen vervaldatum. De bon is dus voor altijd geldig. Pas over 5 jaar de bon inwisselen?  Prima bij Karo-art. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »