Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

In deze shop wordt veilig betaald.
Wij werken met het SSL protocol waarbij uw gegevens versleuteld worden verzonden , net zoals u dat bijvoorbeeld bij uw bank gewend bent.IDEAL  
                                Nadat u voor IDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten


MasterCard                           
MasterCard is het credit merk van MasterCard Worldwide. Een creditcard maakt het consumenten gemakkelijker tot het doen van aankopen, omdat zij snel en efficiënt kunnen betalen, ook voor de grotere aankopen.
     

Maestro
                                Met Maestro kunt u veilig én gemakkelijk betalen en geld opnemen op meer dan 15 miljoen plaatsen in 93 landen. Bovendien betaalt u als consument géén extra kosten voor het gebruik van Maestro in Nederland.


Visa
                                      Met een Visa World Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een webwinkel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan.


Bankcontact/Mister Cash
   Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor een webwinkel. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België. Vooruitbetaling via bankoverschrijving
    Het betalen door middel van een giro- of bankoverschrijving is voor particulieren binnen Europa gratis. U dient er wel rekening mee te houden dat banken meestal enkele dagen nodig hebben om een betalingsopdracht te verwerken. Dit houdt in dat de levering ook enkele dagen op zich zal laten wachten. 


PayPal      
Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een ideale betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden en webshops. Klarna   Betalen met Klarna werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je betaalt achteraf hetgeen dat je wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Klarna ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig!   

Download de app op de website van Klarna en regel het zelf. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »