Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

Op deze pagina treft u alle noodzakelijke informatie aan welke stappen u dient te ondernemen indien u het product wilt retourneren.

Retourneren (afkoelingsperiode):


U heeft bij ons het recht uw bestelling tot 30(kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Voordat u het product terug stuurt dient u eerst het (digitale) formulier "retour formuiler" in te vullen en naar ons te zenden. (Zie onderaan deze pagina) . Pas nadat u van ons per e-mail een bevestiging hebt ontvangen (binnen 5 werkdagen na ontvangst van het retour formulier) voor het terugzenden van het product kunt u de bestelling terug sturen.  U krijgt dan het volledige orderbedrag (inclusief reeds betaalde verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert.

Het retourneren van uw bestelling is bij Karo-art gratis. Voorwaarde is wel dat er slechts 1 retourlabel per periode van 30 dagen na ontvangst van de bestelling(en) kan en zal worden verstrekt. Ook is het zo dat als er meerdere artikelen worden besteld en er worden artikelen geretourneerd waarna het product dat men in bezit houdt een waarde heeft van minder dan € 79,00 er alsnog verzendkosten worden verrekend. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons worden geretourneerd binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Let op: a.u.b. niet schrijven op de verpakking. Wij zijn dan genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen! In voorkomende situaties behoudt Karo-art zich het recht voor geen gratis retourlabel te verstrekken. 

Uitzonderingen Retourneren

 • Producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn

 • Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is

 • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur met verbroken verzegeling

 • Producten met een beperkte houdbaarheid

 • Kranten, tijdschriften of magazines

 • Overeenkomsten gesloten tijdens een openbare veiling

 • Digitale inhoud zoals Apps, waarbij de consument nadrukkelijk afstand heeft gedaan van zijn bedenktijd

 • Diensten zoals vakantieaccommodatie, goederenvervoer, autoverhuur, catering of vrijetijdsbesteding.

 • Zaken of diensten gebonden is aan schommelingen op de financiële markten

 • Zaken die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere zaken

 • De levering van alcoholische dranken waarvan de prijs is overeengekomen bij het sluiten van een consumentenkoop, maar waarvan de levering slechts kan plaatsvinden na dertig dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen van de markt waarop de handelaar geen invloed heeft.

 • Diensten onder bepaalde omstandigheden

 

Let op: Artikelen die gemonteerd moeten worden door u zelfworden alleen teruggenomen als deze niet gemonteerd zijn geweestWij nemen dus geen artikelen terug die eerst door u zelf zijn gemonteerden vervolgens weer uit elkaar zijn gehaald. Hier worden geen uitzonderingen voor gemaakt.

Alleen als er sprake is van transportschade en wij het artikel opnieuw moeten bestellen kan er in overleg met 
Karo-art besloten worden dat u het artikel in elkaar mag zetten en gebruiken tot dat het 
vervangende artikel bij ons binnenkomt en bij u afgeleverd wordt.  

Na ontvangst van de retourzending zal het / de product(en) worden gecontroleers en indien deze aan bovengestelde eisen voldoet / doen zal het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen worden gecrediteerd op uw rekening. U wordt hier natuurlijk over bericht per e-mail.

Indien een product beschadigd terug wordt gestuurd of de verpakking van het artikel niet goed was geprepareerd voor verzending en daardoor tijdens retourzending is beschadigd, zullen wij na constatering contact met u opnemen om tot een voor beide partijen redelijke oplossing te komen. Producten die via onze eigen bezorgservice zijn afgeleverd zijn meestal niet geschikt of de verpakking van deze producten om zonder aanvullende beschermingsverpakking via post.nl, DHL en andere te worden 
verzonden. Indien u twijfelt neemt u dan direct contact op met onze klantenservice.

U als klant bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending tot dat deze bij ons retour is gekomen.

PROCEDURE RETOURNEREN

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u het aanvraag retour formulier  (klik hier) digitaal invullen en verzenden.  U ontvangt daarna van ons het ingevulde retour formulier. Dit formulier kunt u op de verpakking plakken en het pakket GRATIS naar ons laten verzenden. Graag NIET op de verpakking schrijven maar alleen het retour formulier gebruiken. Indien er toch op de verpakking wordt geschreven zijn wij genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen. U ontvangt binnen 5 (werk) dagen het retourlabel.

 

Wat te doen als een product beschadigd is?

Wij verpakken uw artikelen met veel zorg en een beschadiging komt zelden voor. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat uw bestelling tijdens transport beschadigd raakt. 

Indien uw bestelling wordt afgeleverd zonder dat u hiervoor hoeft te tekenen, dient u binnen 24 uur per email melding te doen van eventuele schade.

Bij schade aan artikelen vragen wij u altijd om duidelijke foto's van de beschadiging aan ons te mailen. (zie onder) Correct aangegeven schade wordt kosteloos vervangen of vergoed.

Als je een beschadigd product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk (minimaal) 3 foto's waaruit de beschadiging duidelijk blijkt, minstens 1 foto van de verpakking(inclusief het verzendlabel) 1 foto waaruit duidelijk de beschadiging blijkt en 1 foto van het gehele product (uiteraard incl. de beschadiging). Graag sturen naar [email protected]  Binnen 24 uur (op werkdagen) nadat u Karo-art de foto's hebt gestuurd krijgt u van Karo-art te horen hoe dit opgelost gaat worden. Graag niet het beschadigde product retour sturen voordat u bericht van ons hebt ontvangen.

Een bestelling weigeren

Indien u een bestelling weigert, kunnen wij de hieruit voortvloeiende kosten, inclusief de retourkosten bij u in rekening brengen. Als u een bestelling weigert wegens schade aan het artikel, zullen wij de artikelen nakijken en bepalen of deze zijn beschadigd. Indien dit niet het geval is, zullen wij extra transportkosten bij u in rekening brengen.

 

Karo-art
Cederstraat 10
2023 WS  Haarlem 
[email protected]

(let op: dit is geen bezoekadres)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »