Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

In3 termijnen betalen

In3

Betaal in3 termijnen tegen 0% rente

Bij karo-art.nl kun je bestellingen vanaf €100,- in3 termijnen betalen, zonder rente. En nee, er zit geen adertje onder het gras. De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn moeten binnen 30 en 60 dagen betaald worden. Tegen die tijd sturen wij een geheugensteuntje via een e-mail en sms. Kies je voor in3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En dat allemaal zonder extra te betalen. Dat wil jij toch ook?

Voorbeeld: U koopt 1 of meerdere producten met een totale waarde van € 150,00 en u kiest om af te rekenen met in3. U krijgt direct het verzoek om € 50,00 te betalen via Ideal. Zodra u heeft afgerekend nemen wij de bestelling in productie en zorgen ervoor dat het product zo snel als mogelijk bij u thuis is. Na 30 dagen ontvangt u nogmaals een betalingsverzoek van € 50,00 en na 60 dagen nogmaals. U heeft nu dus de waarde van het product betaald en geen cent meer. Géén rente dus. Ook heeft u geen BKR registratie. Heeft u extra kosten?  Nee!  de extra kosten nemen wij voor onze rekening.

Over In3

Je kent het wel… een product willen kopen dat net buiten het budget valt of een grote uitgave doen op het moment dat het niet uitkomt. Vaak kies je dan voor een alternatief van lagere kwaliteit. Dankzij in3 is dit niet meer nodig. Met in3 betaal je in 3 termijnen tegen 0% rente, zonder BKR registratie en zonder kleine lettertjes. 

Supersnelle gegevenscontrole

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht je verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer over in3 weten? Bezoek dan www.payin3.nl

LET OP: Het bovenstaande geldt alleen voor klanten woonachtig in Nederland. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »