Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Kijk ook eens in onze outlet store.
Nieuwe producten met kortingen van vaak meer dan 40%
Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen!

Even voorstellen:

Carin (moeder) en Tessa (dochter) Grin.

Tessa

Hebben wij heel veel verstand van kunstzinnige zaken?  Wij denken zeer zeker van wel.

Wat wij eigenlijk nog veel belangrijker vinden; hoe denkt u over de kunst die wij leveren? Wij zijn deze winkel ooit gestart omdat wij zelf een schilderij hadden besteld en die was krom. Het frame was echt super krom getrokken.  Toen wij dit hebben gezegd tegen de verkoper heeft hij geantwoordt dat het ook zo zou kunnen zijn dat onze muur scheef kon zijn. Wij keken elkaar aan en zijn in schaterlachen uitgebarsten. Iemand die zo reageert en toch producten mag verkopen. DAT KUNNEN WIJ VEEL BETER.

En zo is Karo-art geboren. In de overtuiging dat wij het beter kunnen en dat onze customer service gewoon pico bello in orde is.  Niet goed, geld terug. Zo simpel is het en zo simpel moet het zijn op het internet. U koopt iets op afstand dus het vertrouwen moet er gewoon zijn. Dan moet u er ook op kunnen vertrouwen dat wij netjes het geld terugbetalen als er of iets niet goed is (evt. beschadiging) of als u het niet mooi vind of gewoon niet in uw interieur vind passen.

En dit laatste is nou ook precies waarom wij (in tegenstelling tot veel andere internet winkels) het retourneren gratis hebben gemaakt. Wij begrijpen als geen ander dat juist onze producten in het echt kunnen tegenvallen of net niet in het interieur kunnen passen.  

En nu na ruim 3 jaar kunst verkopen durven wij met een gerust hart te zeggen, bij ons bent u zeker van uw aankoop maar ook als u het niet mooi vind. Inmiddels hebben wij ruim 10.000 producten verkocht en wij hebben er nog elke dag ontzettend veel zin in. Wij en het hele Karo-art team hopen eerdaags uw bestelling te zien en wij zullen het mooi maken en er supergoed voor zorgen. 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »