Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

Even voorstellen:

Carin (moeder) en Tessa (dochter) Grin.

Tessa

Wat heeft u het liefst? Een product dat al weken/maanden/jaren in een wellicht vochtige loods staat te wachten om verkocht te worden of een bedrijf die uw product op bestelling maakt?  Die vraag is makkelijk te beantwoorden toch?

Wij zijn deze winkel ooit gestart omdat wij zelf een schilderij hadden besteld en die was krom. Het frame was echt super krom getrokken. Echt een product dat dus te lang heeft gestaan.  Toen wij dit hebben gezegd tegen de verkoper heeft hij geantwoord dat het ook zo zou kunnen zijn dat onze muur scheef kon zijn. Wij keken elkaar aan en zijn in schaterlachen uitgebarsten. Iemand die zo reageert en toch producten mag verkopen. DAT KUNNEN WIJ VEEL BETER.

En zo is Karo-art geboren. In de overtuiging dat wij het beter kunnen en dat onze customer service gewoon pico bello in orde is.  Niet goed, geld terug. Zo simpel is het en zo simpel moet het zijn op het internet. U koopt iets op afstand dus het vertrouwen moet er gewoon zijn. Dan moet u er ook op kunnen vertrouwen dat wij netjes het geld terugbetalen als er of iets niet goed is (evt. beschadiging) of als u het niet mooi vind of gewoon niet in uw interieur vind passen.

En niet geheel onbelangrijk, wij hebben ook nog eens een affiniteit met kunst.

Wij hebben ook nog eens (in tegenstelling tot veel andere internet winkels) het retourneren gratis gemaakt. Wij begrijpen als geen ander dat juist onze producten in het echt kunnen tegenvallen of net niet in het interieur kunnen passen.  

En nu na bijna 5 jaar kunst verkopen durven wij met een gerust hart te zeggen, bij ons bent u zeker van uw aankoop maar ook als u het niet mooi vind. Inmiddels hebben wij ruim 60.000 producten verkocht en wij hebben er nog elke dag ontzettend veel zin in. Wij en het hele Karo-art team hopen eerdaags uw bestelling te zien en wij zullen het mooi maken en er supergoed voor zorgen. 

Veilig bestellen

Wij zijn aangesloten bij het Webwinkelkeur keurmerk. Zo kunt u zien dat wij een betrouwbare webshop zijn waar u met een gerust hart bij kunt bestellen. Dit onafhankelijke keurmerk geeft u de garantie dat wij als webshop aan uw rechten voldoen en ook onze plicht uitvoeren.

Een tip van ons; koop nooit bij een winkel zonder keurmerk en zonder klanten reviews. 

Bijdragen aan het goede doel

Wij vinden het erg belangrijk om bij te dragen aan een goed doel. Met uw aankoop uit ons assortiment heeft u dus niet alleen een geweldig product in huis maar steunt u ook de KWF-kankerbestrijding. Op deze manier doet u een aankoop niet alleen voor uzelf maar draagt u ook bij aan een erg belangrijk doel.

Wat kunt u dus van ons verwachten!

- Maar liefst 30 dagen bedenktijd. (i.p.v. de wettelijke 14 dagen)

- Gratis retour zenden indien het product u niet bevalt.

- Is een product beschadigd?  U krijgt een geheel nieuw product.

- Gratis verzending bij bestellingen boven de € 79,00.

- Achteraf betalen mogelijk.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »