Een decoratieve vouwscherm past uitzonderlijk mooi in een modern interieur. Het houten driedelige of vijfdelige en tweezijdig bedrukte vouwscherm geeft niet alleen een mooie opdeling van een ruimte maar geeft ook een fantastische flair aan uw interieur. De perfectie uitvoering en het originele motief in full HD uitvoering zorgen ervoor dat de kamervouwschermen iedere ruimte een originele charme verschaffen. Een prachtig kamervouwscherm is een zeer originele versiering en kan bijvoorbeeld prima worden toegepast in woningen of dienstruimten. (kapsalon, dokterskliniek, administratiekantoor etc)

 

Onze kamerschermen zijn een unieke decoratie voor moderne interieurs. Ze zijn gemaakt van hout, aan beide kanten bedrukt zullen perfect passen in zitkamer, slaapkamer of kantoor. Het kamerscherm zal u niet alleen helpen om de ruimte te beheren, maar is ook een unieke decoratie voor uw interieur.

Onze kamerschermen worden gemaakt van 3 tot 5 elementen, die verbonden zijn met metalen scharnieren. De afmeting van elk deel is 45x172 cm en ze zijn aan beide kanten bedrukt. Dankzij de scharnieren dat zijn de kamerschermen zeer verstelbaar. Verdeling van de wachtkamer vanuit kantoor, keuken vanuit de woonkamer, het creëren van een kledingkast in je slaapkamer. Er zijn zoveel mogelijkheden hoe je een kamerverdeler kunt gebruiken! 

Koop uw kamerscherm bij Karo-art en u heeft de zekerheid dat u veilig kunt betalen, een originele print koopt die nergens in Nederland (goedkoper) verkrijgbaar is en koopt bij een winkel waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Zie voor dit feit ook onze beoordelingen op de review site Kiyoh. Klanten beoordelen ons met een 8,8. Dit is extreem hoog voor een winkel die kunst verkoopt.

Wij zien u graag in onze (virtuele) winkel.